Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,821 $

Smink nélkül is megmutatta az arcát Gáspár Evelin

Gáspár Evelin sokkal inkább a természetesség híve, így nem használ túlzottan sok sminket, és az sem okoz gondot számára, hogy smink nélkül mutassa meg az arcát.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin az utóbbi időben talán minden korábbinál aktívabbá vált a közösségi médiában. Ennek csak örülnek a követők, akik közül sokan kíváncsiak az életére, arra, hogy épp mi történik vele.

Evelin legutóbb például egy anya-lánya ebéden vett részt, míg azelőtt szintén rendkívül trendin jelent meg a Ferencváros hazai mérkőzésén. Sokan kedvelik a stílusát, ami mindig ad valami pluszt a lelkének. Soron kívül Gyász: elhunyt Karsai Dániel

Ezúttal egy mélyebb hangvételű poszttal köszönt be, miközben smink nélkül mutatta meg az arcát. Evelin számára a természetesség az egyik legfontosabb, és ezzel együtt a természetet is nagyon kedveli.

„A természetben töltött idő magasabb rezgésszintre juttat, és Isten végtelen bőségére emlékeztet. Menj ki a szabadba, sétálj egy jót, túrázz a kutyáddal, meditálj egy fa alatt, kertészkedj, üldögélj a csillagos ég alatt, vagy végezz valami más olyan tevékenységet, amely révén kapcsolatba kerülhetsz a végtelenséggel.” – írta posztja első felében Evelin.

„Természeti lények vagyunk, s a környezetünkkel összhangban változunk, amely feltölti fizikai testünket, és segít összekapcsolódnunk minden más lénnyel, akivel osztozunk a bolygón.” – tette hozzá.

Gyurcsány Ferenc Karsai Dániel haláláról: „Elment egy kitűnő ember”

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök hosszabban reagált Karsai Dániel halálhírére, ami időközben bejárta a sajtót.