Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,96 Ft
Euró
385,41 Ft
Font
450,65 Ft
Bitcoin
67,012 $

Ördög Nóri fürdőruhában is nagyon szexi

Ördög Nóri élete boldog, kiegyensúlyozott, és közben természetesen arra is időt fordít a férjével, hogy kettesben legyenek.

...svg content...Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A hírességek világában mindig erőteljesen zajlik az élet, mindig van miről beszámolni, és ez természetesen a különböző műsorok kapcsán sincs másképp. A Celebrandiban sem unatkoznak a hírességek, és ki tudja, talán rájuk talál a szerelem.

Britney Spears-re már rátalált, majd azzal a lendülettel válás lett a vége, most minden erről szól a nemzetközi bulvármédiában, miközben Török Livi megmutatta az új edzőszettjét, amitől sokak szíve kihagyott pár másodpercet. Soron kívül Elfogatóparancs kiadását kérte az izraeli miniszterelnök és a Hamász vezetői ellen a Nemzetközi Büntetőbíróság főügyésze

Tolvai Reni is odafigyel a részletekre, végtelenül vonzó az énekesnő, akárcsak Gabriela Spanic. A világhírű színésznő remekül tartja magát, aki az elmúlt években rendszeresen volt Budapest vendége a Dancing with the Stars miatt.

Ha már DWS és TV2, természetesen Ördög Nóriról sem feledkezhetünk meg, továbbra is az egyik legnagyobb név. A valaha volt egyik legsikeresebb műsorvezető, de a romantikus pillanatokra is odafigyel.

Ezzel együtt a formájáról se feledkezzünk meg, szenzációsan néz ki, mint azt alább látni fogjátok. Az egészséges életmód mindig kifizetődik, és ez Ördög Nórinál tisztán látszik, gratulálunk hozzá.