Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
372,04 Ft
Euró
398,35 Ft
Font
471,77 Ft
Bitcoin
66,558 $

Nagy az öröm, eljegyezték az amerikai színésznőt

A közösségi médiában közzétett bejegyzéshez hozzáfűzték, „az örökkévalóság most kezdődik”.

...svg content...Fotó: Unsplash
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Zooey Deschanelt (500 nap nyár, Új lány) közel négy év randizás után kérte meg párja, Jonathan Scott (Álomház), amikor egy családi nyaraláson voltak Skóciában. A különleges eseményen a színésznő gyermekei (a 8 éves Elsie és a 6 éves Charlie) is jelen voltak.

Zooey természetesen igennel felelt a kérdésre, eljegyzésük hírét pedig az Instagramon jelentették be hivatalosan, amelyhez egy fotót is mellékeltek. Jól látható, a szépséges színésznő mennyire büszke különleges gyűrűjére – írta meg a People. Soron kívül Gyerekekkel teli busz ütközött össze egy kamionnal Romániában, sokan megsérültek

„Az örökkévalóság most kezdődik”

– fűzték a bejegyzéshez.

A páros 2019-ben kezdett találkozgatni, miután James Corden Carpool Karaoke című műsorában együtt szerepeltek, illetve rájöttek, hogy több van már köztük egyszerű barátságnál. Mindezt egy ismerős erősítette meg korábban a lapnak.

Jonathan egy podcastben még viccelődött is azzal, hogy mennyire túlzásba vitte a flörtölést az első találkozásukkor, amely miatt meg kellett vágni az egész anyagot. Egyúttal tény, hogy egyikük sem először áll majd oltár elé: Deschanel korábban kétszer ment férjhez, és Scott is volt már nős egyszer.

Tragikus földcsuszamlás történt Ecuadorban, többen meghaltak

A heves esőzések földcsuszamlásokat idéztek elő Ecuadorban, aminek következtében többen életüket vesztették.

Gyerekekkel teli busz ütközött össze egy kamionnal Romániában, sokan megsérültek

Összesen 57 ukrán állampolgár utazott a buszon, köztük 42 kiskorú személlyel, akik hétfőre virradó éjszaka ütköztek össze egy kamionnal Tariverde és Baia között.