Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,06 Ft
Euró
396,89 Ft
Font
470,16 Ft
Bitcoin
61,797 $

Nagy az öröm, eljegyezték az amerikai színésznőt

A közösségi médiában közzétett bejegyzéshez hozzáfűzték, „az örökkévalóság most kezdődik”.

...svg content...Fotó: Unsplash
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Zooey Deschanelt (500 nap nyár, Új lány) közel négy év randizás után kérte meg párja, Jonathan Scott (Álomház), amikor egy családi nyaraláson voltak Skóciában. A különleges eseményen a színésznő gyermekei (a 8 éves Elsie és a 6 éves Charlie) is jelen voltak.

Zooey természetesen igennel felelt a kérdésre, eljegyzésük hírét pedig az Instagramon jelentették be hivatalosan, amelyhez egy fotót is mellékeltek. Jól látható, a szépséges színésznő mennyire büszke különleges gyűrűjére – írta meg a People. Soron kívül Karácsony találkozott a lánnyal, aki magára tetováltatta a főpolgármester portréját

„Az örökkévalóság most kezdődik”

– fűzték a bejegyzéshez.

A páros 2019-ben kezdett találkozgatni, miután James Corden Carpool Karaoke című műsorában együtt szerepeltek, illetve rájöttek, hogy több van már köztük egyszerű barátságnál. Mindezt egy ismerős erősítette meg korábban a lapnak.

Jonathan egy podcastben még viccelődött is azzal, hogy mennyire túlzásba vitte a flörtölést az első találkozásukkor, amely miatt meg kellett vágni az egész anyagot. Egyúttal tény, hogy egyikük sem először áll majd oltár elé: Deschanel korábban kétszer ment férjhez, és Scott is volt már nős egyszer.

A Mandiner szerint idén is klíma nélkül maradhat a 3-as metró

Az M3-as metróvonal kocsijain tapasztalható elviselhetetlen hőség évek óta visszatérő téma, ám a beruházás még a Budapesti Közlekedési Zrt. (BKV) 2024-es üzleti tervében sem szerepel.