Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,13 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
449,42 Ft
Bitcoin
66,457 $

Két napja tűnt el a hajójuk Indonézia partjainál, élve találtak rá a négy turistára

Sajnos azonban a legénység három tagjának nyoma veszett, mostanra fel kellett függeszteni a keresést.

...svg content...Fotó: Unsplash
Ázsia

Koós Alexandra

Szerkesztő

A New York Post beszámolója szerint élve találtak rá arra a négy ausztrálra, akik vasárnap kirándulni indultak az indonéziai Észak-Szumátrába. Azonban az őket szállító hajó nem érkezett meg, nem messze a parttól nyoma veszett.

Az indonéz hatóságok, a helyi halászok és egy, az ausztrál kormány által bérelt magángép is utánuk kutatott hétfőn, ám a rossz időjárási körülmények rendkívül megnehezítették a munkájukat. De az indonéz mentési ügynökség vezetője szerint más is problémát okozott. Soron kívül Május végén indul a vendéglátó üzletek támogatási programja, elsőként ők pályázhatnak

„Sajnos az eltűnt hajón nem volt nyomkövető, sem semmilyen más eszköz, amellyel gyorsabban rájuk találhattunk volna”

– mondta.

Nemrégiben pedig arról érkezett jelentés, hogy élve, szörfdeszkákba kapaszkodva találtak rá a négy ausztrálra, sajnos azonban a legénység három tagjának nyoma veszett, mostanra fel kellett függeszteni a keresést.

Az indonéz mentési ügynökség vezetője szerint vasárnap egy másik hajó, fedélzetén nyolc turistával és a legénység két tagjával szintén a Banyak-szigetek felé tartott, de a rossz idő miatt irányt változtattak és máshol kötöttek ki. Hozzátette, később biztonságban megérkeztek eredeti úti céljukhoz.

Orbán Viktor: "Robert Fico kiesett a munkából", "ma egyedül kell küzdenünk a békéért"

A miniszterelnök bejegyzést tett közzé a közösségi médiában a szlovák miniszterelnök elleni merénylet kapcsán.