Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,21 Ft
Euró
384,44 Ft
Font
451,25 Ft
Bitcoin
67,927 $

Montenegróban kaptak el egy magyar drogkereskedőt

80 kilogramm marihuánát találtak az autójában, ezt követően szökött külföldre.

...svg content...Fotó: illusztráció | unsplash
Európa

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

A 35 éves, horvát-magyar állampolgárságú férfi és társai nem csupán egyéb nem részletezett pszichoaktív szerekkel felütött marihuánát, de kokaint is terítettek Budapesten, valamint a főváros vonzáskörzetében is.

Az ügynek másik három vádlottja is van, köztük egy testvérpár, az összeszokottan működő bűnbanda egyik tagja ugyanakkor sikeresen elmenekült a rendőrök elől, és Montenegróban talált menedékre. Soron kívül Vitézy Dávid: nem lesz örökké miniszter Lázár János

A 2021 januári lebukást követően a testvérpárt szeptemberben elkapták, autójukban 26 kilogrammnyi marihuánát találtak. A 35 éves férfit azonban csak most sikerült elfogniuk – írja az Ügyészség.

A Fővárosi Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette, új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette és más bűncselekmények miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra.

A 12 vádlottal szemben fegyház-, valamint börtönbüntetés kiszabását, pénzbüntetést, valamint vagyonelkobzást indítványoznak.

Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt