Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
357,89 Ft
Euró
386,47 Ft
Font
448,97 Ft
Bitcoin
61,811 $

Istenes Bence elárulta, valaki feljelentette őket

Az illető arra hivatkozott, hogy kivágtak egy fát, de a helyszíni szemle során kiderült, hogy ez nem igaz. Ettől függetlenül elég kellemetlenül érintette őket az eset.

Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Istenes Bence legújabb vlogjában az elmúlt egy-másfél hónap felvételeit mutatta meg, hogyan halad a Balaton-felvidéken lévő családi házuk építkezése. A jó hír, hogy hamarosan beköltöznek, sajnos azonban kevésbé jó dolgok is történtek velük: valaki feljelentette őket.

„Történnek azért itt dolgok az építkezésen. Valaki feljelentett minket, hogy állítólag kivágtunk egy fát. Úgyhogy kijött a természetvédelmi hatóság, vagyis először kaptunk egy levelet, hogy nyilatkozzunk arról, hogy miért vágtunk ki egy fát meg ki adott erre engedélyt” Soron kívül Két kisteherautó és egy kamion ütközött az M5-ösön, mentőhelikopter érkezett a helyszínre

– részletezte.

Majd leszögezte, nem vágtak ki semmilyen fát, s ezt a felvételeken is megmutatta. Beszámolóját azzal folytatta, hogy a hatóság bejelentette, helyszíni szemlére mennek. „Szóval kivonultak szépen, vagy öten-nyolcan itt voltak” – mondta a műsorvezető a videóban, amiből a 24.hu szemlézett.

„Megnéztek, megvizsgáltak mindent, és pont most kaptuk meg a jegyzőkönyvet, hogy mindent rendben találtak, és tényleg nem vágtunk ki semmi fát. Szóval történnek ilyen incidensek azért építkezés közben, és ha tényleg valaki feljelentett minket, akkor nagyon-nagyon köszönjük!”

– tette hozzá.

Elmondása szerint abszolút nem érti azokat az embereket, akik azt figyelik, a szomszédjuk mit csinál. De még ha valaki ki is vágna egy fát, nem fér a fejébe, az illető miért gondolja, ezt rögtön jelenteni kell. „Veszi a fáradtságot, hogy megírja a levelet, megkeresse, hogy kinek kell írni, elküldi a levelet, állítólag fotókat is készített… Szóval elképesztő!” – magyarázta Istenes Bence.