Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,55 Ft
Euró
387,61 Ft
Font
452,35 Ft
Bitcoin
66,550 $

Ellopott egy mentőautót, 13 járművel ütközött menekülés közben

Szerencsére senki nem sérült meg súlyosan, ám az tény, hogy a marylandi férfi jelentős károkat okozott.

...svg content...Fotó: Unsplash A kép illusztráció.
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Egy sajtóközlemény szerint a virginiai rendőrséget egy arlingtoni autóbalesethez riasztották múlt szombaton, miután két jármű összeütközött. Az egyik sofőrt kórházba szállították, ám a másik kocsiban ülő férfi elmenekült a helyszínről.

A hatóságok beszámolója alapján a 30 éves férfi egy teherautóval lógott meg, s nem sokkal később újabb balesetet okozott: több járműbe belerohant, a megrongálódott kocsit pedig hátrahagyta, s tovább menekült – közölte az SCMP.

Az incidens következtében öten megsérültek, akiket kórházba vittek, pár perccel később azonban újfent riasztották a rendőröket. A teherautó a forgalommal szemben haladt az egyik úton, amíg neki nem ütközött egy másik járműnek.

Egy mentőautó épp a környéken járt, amelynek sofőrje azonnal a fékre taposott, hogy kollégáival segítséget nyújtsanak az érintetteknek. A menekülésben lévő férfi rögtön kihasználta a helyzetet, bepattant a mentőautóba és elhajtott vele.

A közlemény szerint az üldözés azután ért véget, hogy a sofőr többször is nekiütközött egy járőrautónak, s végül egy parkoló autóba rohant bele. Ezt követően őrizetbe vették, bár a nyomozás még nem zárult le. A rendőrség hozzátette, szerencsére senki nem sérült meg súlyosan, de a férfi jelentős károkat okozott.

Ismét megoperálták Robert Ficót, még mindig nagyon súlyos az állapota

Továbbra is nagyon súlyos Robert Fico állapota, aki időközben újabb operáción esett át az ellene elkövetett merénylet miatt.