Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,94 Ft
Euró
387,50 Ft
Font
451,72 Ft
Bitcoin
65,567 $

Farkas Zsófi bikiniben is káprázatosan néz ki (videó)

Az Exatlon Hungary korábbi versenyzője is igyekszik élvezni a nyár fináléját, ami szerencsére Magyarországon is érezhető lesz.

...svg content...Fotó: Instagram/Farkas Zsófi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Javában zajlik a Sziget Fesztivál, és szerencsére elkerülte a csapadék az eseményt, ami nem sokon múlt. Gelencsér Timi is nagyon jól érezte magát a Szigeten, és hozzá hasonlóan Kárpáti Rebeka ugyancsak nagyot bulizott.

Nem lehet azt mondani, hogy unatkoznának a hírességek, mert távolról sem. Mindig történik velük valami, és szerencsére aktívak az Instagramon, ami a világsztárokra is igaz, láthattuk, mennyire vonzó Justin Bieber fiatal felesége. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Rita Ora szintén az egyik legvonzóbb világsztár, magasra tette a lécet az új fotóival. Sáfrány Emese pedig a Sziget Fesztiválon volt az egyik legvonzóbb nő, aki még a legnagyobb tömegből is ki tudott tűnni.

Több sztár, ismert ember is nyaralni meg a nyár utolsó felében. Mindenki igyekszik kivenni a részét ebből, mert hamarosan itt a szeptember, és ha csak nem utazunk távolra, sokat kell várnunk a következő nyárra.

Farkas Zsófi is imádja a nyarat, és azt kell mondjuk, megint növelni tudta a tétet. Káprázatos formában van a személyi edzőként dolgozó sportoló, akiről ezen a linken egy igen látványos bikinis tartalmat láthattok.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .