Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Újabb hírek érkeztek Neymar közel-keleti költözéséről

Egyre nagyobb az esély arra, hogy Neymar a Közel-Keletre tegye át a székhelyét, és a szaúdi ligában folytassa tovább.

...svg content...Fotó: EPA/KIMIMASA MAYAMA
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Neymar és a PSG már javában tárgyalnak az elválásról, miután mindketten egyetértenek abban, hogy jobb külön. Egy hosszú távú szerződés válhat ezzel semmissé, és az is körvonalazódik, hol folytathatja a brazil.

Mint arról korábban beszámoltunk, Neymar hatalmas ajánlatot kapott Szaúd-Arábiából. Ez az ajánlat több mint meggyőző lesz számára ahhoz, hogy sok más társához hasonlóan a szaúdi ligában folytassa a karrierjét. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

Magyarországon is képernyőre kerülnek ezek a mérkőzések, így többek között Neymar magyar rajongóinak sem kellene szomorkodniuk. Fabrizio Romano azt írja, nincs esély arra, hogy a Barcelona kölcsönvegye a brazilt.

Sőt, Neymar közel áll ahhoz, hogy lezárják az üzletet az Al Hilallal, megkötvén a megállapodást. A tárgyalások ma is zajlanak a háttérben, és a következő napokban szeretnék véglegesíteni az üzletet.

Romano szerint puszta kitaláció az, hogy Neymar az Al Hilaltól a Barcelonához kerülhet kölcsönben. A katalánok valójában szerették volna, ha visszatér hozzájuk Neymar, de nem kölcsönben az Al Hilaltól, mivel erről még csak szó sem esett.

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.