Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,95 Ft
Euró
385,48 Ft
Font
449,14 Ft
Bitcoin
66,155 $

Megölte szüleit, majd magával is végzett egy férfi Miklóshalmán

Amikor a mentők kiérkeztek a helyszínre, a szülők még életben voltak, ám később belehaltak sérüléseikbe. Fiuk öngyilkosságot követett el.

...svg content...Fotó: Unsplash/CHIRAG K
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Kisalföld értesülései szerint reggel fél 9 környékén riasztották a nickelsdorfi rendőrséget, miután egy szemtanú látta, ahogy egy férfi a kertben fekszik, ezt megelőzően pedig egy lövést is hallani lehetett.

A helyszínre kiérkező rendőrök három embert találtak az ingatlanon, a szülőket és fiukat. A 67 éves apa és az 59 éves anya a mentők kiérkezésekor még élt, ám olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy később életüket vesztették. 33 éves fiuk ekkor már nem élt, öngyilkosságot követett el. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

A település magyar neve Miklóshalma, s nem messze fekszik az osztrák-magyar határtól Ausztriában, Hegyeshalomnál. A rendelkezésre álló információk alapján feltételezhető, hogy a 33 éves férfi végzett szüleivel, majd öngyilkosságot követett el.

A tragédia kapcsán Helmut Marban rendőrségi szóvivő az APA-nak nyilatkozva megosztotta, jelenleg is folyik a tanúk kihallgatása, s meglehet, az ügyészség boncolást fog elrendelni.

Eközben Gerhard Zapfl, Nickelsdorf polgármestere megosztotta, a faluban élőket is sokkolta az eset, sokan pedig ismerték is a családot, ám elmondásuk szerint semmi jele nem volt a történteknek.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.