Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,59 Ft
Euró
387,76 Ft
Font
452,50 Ft
Bitcoin
66,442 $

Justin Bieber egy nagyon szerencsés férfi, szuper-vonzó a felesége

Juston Bieber is azon szerencsés férfiak közé sorolható, akiknek gyönyörű feleségük van, és formában tartják magukat.

...svg content...Fotó: Hailey Rhode Baldwin Bieber
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A hírességek tudják jól, hogy fontos jelen lenniük a közösségi médiában, és ez Magyarországon sincs másképp. Schobert Norbi nagyobbik fia egy ideje jelen van a platformon, és óriási embertömeg követi.

Norbi Jr. szereti a divatot, a divatos megjelenéseket, és ez ismét visszaköszönt a ruhatárában. Rácz Jenőék is a család barátai, legutóbb esküvőn jártak, és mindenki láthatta, Dóri és Jenő mennyire szerelmesek. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

Gáspár Evelin sem panaszkodhat, szintén élete formájában van, és a kitartása, a szorgalma meghozta ennek az egésznek a gyümölcsét. Nem is panaszkodik, sokkal inkább megéli ezeket a különleges pillanatokat.

Hozzájuk hasonlóan Jennifer Lopez is így tesz, aki mintha megragadt volna a 30-as éveiben, Rendkívül fiatalos, és a magyar hírességek is csennek el tőle öltözködési tippeket, ami nem szégyen, mert egy igazi legendáról beszélünk.

Justin Bieber is annak tekinthető, még mindig sokan vannak oda érte. A szíve azonban egy ideje foglalt, és nem is akármilyen nő van mellette, aki egyúttal a felesége, milliók irigykednek rá, amit meg tudunk érteni.