Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,54 Ft
Euró
386,90 Ft
Font
450,13 Ft
Bitcoin
62,674 $

Hosszú idő után újabb halálos háztűz történt

A körülmények még nem teljesen tisztázottak, de azt már tudni, hogy egy idős férfi az áldozat, aki elhunyt a tűzben.

Fotó: Unsplash/Bailey Heedick
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

A Katasztrófavédelem beszámolója szerint szombat reggel 6:47-kor érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Tiszacsermelyen kigyulladt egy családi ház.

Úgy tudni, hogy a Széchenyi úti 100 négyzetméteres családi ház teljes terjedelmében égett. 3 járművel 11 tűzoltó vonult a helyszínre, akik néhány percen belül megkezdték az oltást. Egy ember épségben el tudta hagyni az épületet, egy idős férfi holttestére viszont a tűzoltók találtak rá oltás közben. Soron kívül Ennyibe kerülnek a jegyek a magyar válogatott utolsó felkészülési meccsére

A közleményben megjegyezték, a házban felhalmozott szemét segítette a tűz terjedését és nehezítette az oltást. Nem zárható ki, hogy dohányzás vezetett a tűzhöz, azonban a pontos keletkezési körülmények feltárására a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárást indít.

A DK kampányfőnöke költött a legtöbbet Magyar Péter támadására a Facebookon

Többet, mint amennyit Vitézy Dávid vagy Karácsony Gergely összesen.

Megvalósul Vitézy kívánsága, élőben vitázhat Karácsonnyal a Partizánban

Vitézy Dávid és Karácsony Gergely élő adásban feszülhet egymásnak, ami az elmúlt időszak egyik legnézettebb műsora lehet, míg Szentkirályi Alexandra valószínűleg nem lesz ott.