Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,38 Ft
Euró
392,16 Ft
Font
463,53 Ft
Bitcoin
69,711 $

Nagy Adri nagyon trendin érkezett meg a Szigetre

Egyre több híresség teszi tiszteletét a Sziget Fesztiválon, ahol hatalmas élmény várja a szórakozni vágyókat.

...svg content...Fotó: Instagram/Nagy Adri
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mi sem hagytuk ki a 2023-as Sziget Fesztivál nyitányát, és nem kellett csalódnunk. Csak kapkodtuk a fejünket, annyi programban volt részünk, miközben finomakat ettünk, és szerencsére az időjárás is rendben volt.

Számtalan érdekesség várja a bulizni, szórakozni vágyókat, méghozzá napokon át. Kicsit ilyenkor sajnáljuk, hogy a Sziget nem tart tovább, vagy abból nincs két esemény egy évben, viszont jövőre is lesz, szóval nem kell aggódnunk. Soron kívül Hétfőn állapíthatják meg Karácsony Gergely budapesti győzelmét, még semmi sem végleges

Rengeteg a fiatal a Szigeten, ugyanakkor az idősebbek sem kerülik el a helyszínt, és ők is nagyon jól érezhetik magukat. Mindenki megtalálja a maga kedvencét, és közben biztonságban érezhetjük magunkat.

Hiába a nagy tömeg, egy pillanatra sem éreztük azt, hogy túl sok lenne. Szép lassan a sztárok is befutottak, akikből egyre több lesz a következő napokban, de az első napon is felbukkant pár ismerős arc.

Nagy Adri, a kiváló énekesnő régóta várt arra, hogy visszatérjen. Egy évet kellett várnia erre a pillanatra, ám ez a pillanat most eljött, és mint mindig, megadta a módját a megjelenésnek, remekül nézett ki.