Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,31 Ft
Euró
387,03 Ft
Font
451,18 Ft
Bitcoin
66,109 $

Filterek nélkül mutatta meg az arcát Tolvai Reni

Tolvai Reni úgy döntött, új trendet kezd el követni, és filterek nélkül mutatja meg az arcát, ami ebben a formában még szebb.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A hírességek közül is sokan használnak filtereket, viszont nem mindegy, milyen mértékben teszik ezt. Vannak, akik erősen túlzásba viszik, és már fel sem ismerni őket, rendre sok kritikát is kapnak.

Önmagában a filterek használatával semmi gond nincs, egyszerűen a mértékre figyelni kell. A hazai hírességek is rendszeresnek élnek ezzel a lehetőséggel, és szerencsére nálunk nem tapasztalni a filterek túlzott használatát. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Vannak kivételek, vagy olyan esetek, amikor igen, de egyén válogatja. Tolvai Reni, aki élete formájában van, korábban rendszeresen használt filtereket, és sok dicséretet is kapott a fotóira, tartalmaira.

Ugyanakkor voltak olyan is, akik már másképpen vélekednek erről, de láthattuk természetesen filterek nélkül is Reni arcát. Most valami újba kezdett, és mától filtere nélkül láthatjuk rendszeresen a szép arcát.

Egy nagyon csinos, formás és vonzó nőről beszélünk, aki egy videóval köszönt be. Ha kíváncsiak vagytok Tolvai Reni filterek nélküli arcára, akkor csak kattintsatok erre a linkre, és már láthatjátok is a végeredményt.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .