Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Barta Sylvia kockás hasa is nagyon beszédes

Barta Sylvia folyamatos motivációt nyújt, minden generáció számára, köszönhetően a szenzációs nyári formájának.

...svg content...Fotó: Instgram/Barta Sylvia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egy ideje nincs nyár Magyarországon, sok napot vesztettünk emiatt, és sajnálatos módon augusztus hónapot írunk. Most kellene a legnagyobb forróságnak lennie, ám ehhez képest mintha beköszöntött volna a tél.

Szerencsére a sztárok, a hírességek mindig feldobják a hangulatot. Nádai Anikó például az új frizurájával hívta fel magára a figyelmet, nem sokkal azután, hogy egy varázslatos szigeten nyaralt a vőlegényével. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Gáspár Evelin sem unatkozik, csinosabbnál csinosabb ruhákat hord, és sok dicséretet kap. Nagyon erős formában van jelenleg Győzike idősebbik lánya, aki ugyancsak büszke lehet Evelinre, akárcsak Virágra, mert a fiatalabbik Gáspár-lány is topformában várja a nyár végét.

Barta Sylvia az egyik legerősebb példa arra, hogy a sportolás és a topforma nem korhoz kötött. A 2023-as nyári formája minden eddiginél meggyőzőbb, látványosabb és csinosabb, nemigazán lehet rá szavakat találni.

Az alább látható fotó is pontosan azt bizonyítja, hogy egy nő az 50-es éveiben is lehet topformában, nemcsak 20 évesen. Minden elismerésünk a TV2 sztárjának, mert ez rendkívül meggyőző.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.