Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

Golfkocsiban ülő kutya ütött el egy 4 éves kislányt

Igen, ez tényleg megtörtént.

...svg content...Fotó: Unsplash/patricio davalos A kép illusztráció.
Epic

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Fox News jelentése szerint egy bizarr incidens történt a Blues, Brews, and BBQ eseményen a Michigan állambeli Westlandben. A Westland Fire & Rescue szerint a tűzoltók szolgálati kutyája, Bella a rendezvényen használt golfkocsi ülésén ült.

Csakhogy a négylábú egy bizonyos ponton leugrott az ülésről a padlóra, és pont úgy helyezkedett el, hogy ráfeküdt a gázpedálra: ekkor a golfkocsi megindult, s bár a tűzoltók megpróbálták megakadályozni, hogy elüssön valakit, nem jött össze. Soron kívül Súlyos Robert Fico állapota, több szervét is lövés érte

Bella, a kutya végül a golfkocsival elütött egy 4 éves kislányt, s az utasoldali első kerék átment a kislány bal lábán. Noha nagy volt a riadalom és a mentősök is azonnal a gyermek segítségére siettek, kiderült, hogy csak horzsolásokat szenvedett.

A mentők felajánlották a gyermek édesanyjának, hogy a kislányt kórházba szállítják további megfigyelésre, ám az anyuka ezt visszautasította, mivel a kislány pár perc múlva újra a tűzoltóság ugrálóvárában ugrált, majd pattogatott kukoricát fogyasztott.

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.