Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,861 $

11 hónappal súlyos balesete után újra szolgálatba állt a BRFK motoros járőrvezetője

Dobrocsi Gábor r. törzsőrmestert már nagyon várták vissza.

...svg content...Mogyoród, 2015. június 24. Tiszlavicz Tamás rendõr törzsõrmester, motoros rendõr versenyez az V. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny gyakorlati versenyén a mogyoródi Hungaroringen 2015. június 24-én. MTI Fotó: Marjai János
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Családja és kollégái közösen szerveztek meglepetést visszatérése alkalmából Dobrocsi Gábor r. törzsőrmesternek, aki 11 hónappal ezelőtt szenvedett súlyos motorbalesetet.

„Tavaly szeptemberben mindannyiunknak összerándult a gyomra, amikor a forgalmazásban meghallottuk, hogy egy figyelmetlen autós kikanyarodott motorosunk elé, aki már nem tudta az ütközést elkerülni és belecsapódott az autóba” – írja Facebook-oldalán a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

„Az ütközés következtében Gabi lerepült a motorjáról, és 12 méter után ért földet. A BRFK Motoros Alosztály járőrvezetőjének 9 bordája és több csigolyanyúlványa tört el, légmellet kapott, a szegycsontja megrepedt, és a kulcscsontjánál egy elszakadt szalagot is pótolni kelett.”

„Mára hosszas rehabilitációt követően sikerült felgyógyulnia, mi pedig a hosszú hónapok alatt sokat izgultunk a felépüléséért, és együtt örültünk, amikor a küzdelmek között a legszebb ajándék érkezett Gábor és felesége, Nikolett életébe, hiszen januárban megszületett kislányuk, Alina.”

„Természetesen a visszatérésre társai, parancsnokai és a családja is készült, Gábor két kis unokahúga pedig a nap végén feltették az i-re a pontot, hogy ennél szebb első napot nem is lehessen elképzelni!”