Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,57 Ft
Euró
400,17 Ft
Font
480,48 Ft
Bitcoin
61,613 $

Megdöbbentő vallomást tett a Celebrandi sztárja, fizikailag is bántalmazta az exe

Jázmin Viktória megdöbbentő vallomást tett a Celebrandiban.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Jázmint a mai napig gyötrik az emlékek, amikor exe fizikailag vagy lelkileg bántalmazták. A lány még szüleit sem avatta be a történtekbe, most viszont Puskás-Dallos Boginak és Petinek mesélt traumáiról, és arról, milyen reakciót vált ki belőle ösztönösen akár egy ártatlan érintés is. „Elkapta a hajamat és letiport a földre” – bántalmazó kapcsolata kísérti Jázmint – írta az RTL Magyarország az összefoglalójában.

„Tök aranyos befont copfban volt a hajam. Elkapta a hajamat és letiport a földre, és konkrétan ordibált velem. Tíz százalékon volt a telefonom, zokogtam, sírtam, nem tudtam, hogy mit csináljak. Menjek oda haza, aki éppen letiport a földre? ” – idézte fel Jázmin Boginak és Petinek. Soron kívül Videón Szoboszlai gólpassza a Bajnokok Ligájából a Bologna ellen

A lány ezután bevallotta, nem ez volt az egyetlen eset, amikor bántalmazták egy kapcsolatában. Volt olyan is, aki szavakkal kínozta, amit szurkáláshoz hasonlított, és amiben végül „elvérzett”.

„Először nem akartam ezekről beszélni, mert úgy voltam vele, hogy így fognak tekinteni rám, meg elítélnek. De utána úgy döntöttem, hogy igazából én is egy vagyok a sok közül, akikkel ilyen megtörtént, és leszek én az, aki elmondja egy műsor keretében – lehet, hogy valakinek ez segíteni fog.” Puskás-Dallos Peti aggódott, hogy őt is megcsókolja Köcse György a Dirty Dancing kultikus jelenete után.

Schumacher Vanda tartott tőle, hogy kikosarazza választottja, és mint kiderült, nem volt alaptalan a félelme. Eközben Bogdányi Titanillát kellemesen megmozgatta partnere. A Celebrandi kedden 20:10-kor folytatódik az RTL-en.