Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,952 $

Két terroristát lőtt le az indiai hadsereg és a kupwarai rendőrség

Mint kiderült, tűzpárbaj során semlegesítették őket, további részletek viszont csak a későbbiekben várhatók.

...svg content...Fotó: Indiai katonák járőröznek a többségében muszlimok lakta Dzsammu és Kasmír észak-indiai szövetségi állam nyári fővárosában, Szrinagarban 2023. január 3-án. MTI/EPA/Farúk Hán
Ázsia

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az NDTV számolt be róla, miszerint az indiai hadsereg és a kupwarai rendőrség együttműködésének köszönhetően hétfőn, a kora reggeli órákban meghiúsítottak egy beszivárgási kísérletet a Dzsammu és Kasmír állambeli Poonch körzetben.

Kiemelték, ennek során a biztonsági erők két terroristát fogtak el, akiket a tűzpárbajban lelőttek. Hozzátették, a holttestüket egyelőre nem találták meg, ugyanis a művelet még tart. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

„A kupwarai rendőrséggel közös műveletben az indiai hadsereg vasárnap semlegesített egy terroristát Tangdhar falujának közelében. A terrorista indiai területre akart beszivárogni”

– áll a hatóságok egy korábbi közleményében.

De az is kiderült, hogy gyanús anyagokat, fegyvereket, lőszereket is találtak. „A keresési művelet folyamatban van. További részletek a későbbiekben várhatók” – írta a rendőrség egy Twitteren megjelent bejegyzésben.

Ezeken a helyeken törik fel vagy lopják el a legtöbb autót

Meglepő, de nem Budapest az autólopások és feltörések elsődleges helyszíne a rendőrség adatai szerint.