Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

Legkevesebb 24 ember életét vesztette egy buszbalesetben Marokkóban

Újabb tragikus buszbaleset történt, aminek legkevesebb 24 áldozata van, az utóbbi évek egyik legtragikusabb balesete ez Marokkóban.

...svg content...Fotó: Unsplash/Siddharth
Afrika

Hujber Dávid

Szerkesztő

Legalább 24 ember haláláról tudni, akik nem élték túl a tragikus buszbalesetet Marokkóban. Az ország történetének egyik legsúlyosabb balesete ez, és lehetséges, hogy tovább fog nőni az áldozatok száma.

A hatóságok beszámolója szerint a központi Azilal tartományban fekvő Demnate városában egy piacra tartó kisbusz borult fel, rajta utasokkal, akik közül sokan azonnal életüket veszthették a súlyos sérüléseik miatt. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Az Al Jazeera a MAP állami hírügynökségre hivatkozva írta azt, hogy rögtön riasztották a helyi hatóságokat, a királyi csendőrséget és a polgári védelmi szolgálatokat, akik már a helyszínen vannak.

Vizsgálat indult a baleset miatt, a részletek egyelőre nem teljesen ismertek. Tavaly nyáron 23 ember vesztette életét, amikor egy autóbusz felborult az autópályán Casablancától, az ország gazdasági fővárosától keletre.

2015-ben Tan-Tan tartományban szintén sokan, 33 ember halt meg, főként iskolások, miután a buszuk kigyulladt. Egy sporteseményről tértek volna vissza, amikor összeütköztek egy teherautóval.

A fiatal sportolók balesete volt a leghalálosabb baleset Marokkóban 2012 óta, amikor egy busz szakadékba zuhant, mely 42 ember életébe került.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.