Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Zavaros vízben csapott le a cápa egy fiatal nőre, komoly sérülést szerzett

Egyik barátja szerint nem túl gyakori, hogy valaki túléljen egy ilyen esetet, vagyis Natalie igazán szerencsésnek mondhatja magát.

...svg content...Fotó: Unsplash
Észak-Amerika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A 26 éves Natalie Branda egy barátja szülinapi buliján vett részt a floridai St. Petersburg közelében, ahol a legtöbben a vízben tartózkodtak. Ám egyszer csak nyomást érzett a combja felső részén, s megdöbbenve tapasztalta, hogy megharapta egy cápa.

Ezután rögtön úszni kezdett a hajójuk felé, a barátai pedig kiemelték a vízből. Mindannyian elszörnyedtek a látottak miatt, ugyanis Branda komoly sérülést szerzett, sebei a fenekétől a köldökéig értek – írta a New York Post. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Azonnal visszaindultak a kikötőbe, miközben értesítették a mentőket. A kórházban megfelelő ellátásban részesítették (14 öltéssel varrták össze a sebeit), egyúttal megerősítették, hogy valóban cápatámadás áldozata lett.

„Nem túl gyakori, hogy valaki túléljen egy ilyen esetet. Natalie igazán szerencsés”

– mondta a nő egyik barátja.

Branda elmondta, tervei szerint hamarosan visszatér a tengerbe, de első a gyógyulás, illetve abban is biztos volt, hogy a későbbiekben kerülni fogja a zavaros vizet. Majd arra utalt, nem hibáztatja a cápát, hiszen a nagy testű állatok otthonába betolakodva tiszteletben kell tartani őket.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.