Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,968 $

Csuti üzenete a szerelmének: „Nincs nálad gyönyörűbb”

Továbbra is nagyon nagy a szerelem Csuti és kedvese között, akik egyre több nyilvános eseményen jelennek meg együtt.

...svg content...Fotó: Instagram/Szabó András
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Csuti továbbra is fiatalnak mondhatja magát, a kedvese különösen. Remek párost alkotnak együtt, és náluk abszolúte azt érezni, hogy ez a kapcsolat hosszú távra szól, minden jól működik közöttük, és már együtt is élnek.

Korábban volt két rövidebb kapcsolata Csutinak, köztük Szorcsik Vikivel, aki rengeteg kritikát kapott a Farm VIP alatt. Nemcsak kritikát, hanem támadásokat is, rendkívül megosztó volt a karaktere a közösségi médiás vélemények alapján. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Csuti viszont az egyik kedvenc volt, és nem sok választotta el attól, hogy ott legyen a döntőben. Megérdemelte volna, végig jól játszott, tisztességesen küzdött, viszont így is remek emlékeket gyűjtött.

Meghatározó volt számára a Farm VIP, majd később megismerkedett a szerelmével. Minden jel arra mutat, hogy ez egy nagyon jól működő kapcsolat, amire sokan irigykedhetnek, hiszen manapság ritkák az ehhez hasonló kapcsolatok.

Az is beszédes, hogy még mindig nincsenek együtt 1 éve, de már közös fedél alatt élnek. Ez az egyik legfontosabb lépés, amit hamar megugrottak, és remekül mutatnak egymás mellett, legutóbb is közösen jelentek meg egy nagy eseményen. „Nincs nálad gyönyörűbb.” – írta a posztjában Csuti, a fotókat pedig erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.