Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Motorcsónak-balesetben halt meg a Harry Potter-könyvek amerikai kiadójának elnöke

Az incidens csütörtökön történt, amikor egy motorcsónak egy jachtnak ütközött az Amalfi-partnál. Előbbi fedélzetén a nő és családja, míg utóbbién mintegy 70 ember tartózkodott.

...svg content...Fotó: Unsplash
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

A New York Post beszámolójából kiderül, miszerint motorcsónak-balesetben életét vesztette a Harry Potter-könyvek amerikai kiadójának (Bloomsbury) elnöke, a 45 éves Adrienne Vaughan, aki családjával együtt nyaralt Olaszországban.

Az incidens csütörtökön történt, amikor egy motorcsónak egy jachtnak ütközött az Amalfi-partnál. Előbbi fedélzetén Vaughan és férje, valamint két gyermekük tartózkodott, utóbbién pedig mintegy 70 ember, akik egy fiatal pár esküvőjét ünnepelték. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A lap szerint a baleset előtti percekben a 45 éves nő épp napozott, ám az ütközés hatására a vízbe zuhant, ahol egy forgó hajócsavar végzett vele. Férje, Mike White megsérült a balesetben, gyermekeik azonban csodával határos módon egy karcolás nélkül megúszták az esetet.

Egyes szemtanúk szerint a motorcsónak vezetője ittasnak tűnt, ráadásul túl gyorsan haladt a járművel. Hozzátették, az egyik pillanatban hirtelen irányt változtatott, amikor épp a jacht mellett tartózkodott, s ekkor történt az ütközés.

Az olasz hatóságok közölték, miszerint emberölés gyanúja miatt nyomoznak a járművet vezető olasz férfi ellen, aki szintén megsérült a balesetben. Egyes források szerint kokaint találtak a szervezetében, bár ezt hivatalosan nem erősítették meg.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.