Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,84 Ft
Euró
387,72 Ft
Font
450,63 Ft
Bitcoin
61,034 $

Besenyei Bogi az egyik legvonzóbb híresség

Az Exatlon Hungary igen komoly népszerűséget adott Besenyei Boginak, aki még mindig nagy kedvenc.

Fotó: Instagram/Besenyei Boglárka
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Besenyei Bogi élt a lehetőséggel, és köszönhetően a TV2 népszerűségének, illetve a saját, érdekes, erős karakterének, rengeteg új követőre tett szert. A fiatal és csinos lány nagy mérföldkő előtt áll a közösségi médiában.

Cikkünk megírásának pillanatában hajszálra volt attól, hogy elérje a 100 ezres követőszámot. Ezzel pedig egy igen elit társaság közé lép be, de ennél fontosabbak az aktív követők, és azokból is sok van Bogi oldalán. Soron kívül 300-ra emelkedett az afganisztáni áradások halálos áldozatainak száma

Nem meglepő, mert Bogi minőségi tartalmakat oszt meg, érdekes személyiség, és olyan formában van, mint csak kevesek. Abszolúte jó választás volt a BioTechUSA részéről, amikor felkérte őt nagykövetnek.

Bogi abszolúte hiteles abban, amit közvetít, és egy nagyon intelligens nőről beszélünk, aki egyúttal tudatos is. Ezzel pedig utat, példát mutat a fiatal generáció előtt, akik közül sokan sajnos tévúton járnak.

Az Exatlon Hungary sztárja is imádja a jó időt, a nyarat, bár abból most nem sok jutott idén. Viszont Bogi formája kifogástalan, és ezzel ismét motivációt jelenthet azoknak, akik még nem tartanak ott, ahol ő.

Átvette a vezetést a Manchester City, az Arsenal már csak a második

36 mérkőzés után a Manchester City vezeti az angol bajnokságot 2 ponttal az Arsenal előtt, akiknek fel van adva a lecke.

Eltűnt egy 14 éves budapesti lány, nem ment haza az iskolából

Ismeretlen helyre távozott egy 14 éves budapesti lány, akit jelenleg is keres a rendőrség, és a hatóságok segítségét kérik.

Ismét teljes vonalon jár az 1-es villamos Budapesten egy baleset után

Újra teljes vonalon közlekedik az 1-es villamos Budapesten, viszont baleset nehezíti a közlekedést a Könyves Kálmán körúton a Kőbányai útnál.