Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Videós felvételek a budapesti vihar pusztításáról

A tűzoltóknak ismét rengeteg dolguk volt, többek között Budapesten is, ahol a hajnali órákban csapott le a vihar.

...svg content...Fotó: Víz borít egy utcát a főváros teljes területét érintő éjszakai vihar után a XIX. kerületben 2023. augusztus 5-re virradóan. Ezen a napon reggelig több mint ezer bejelentés érkezett a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítási ügyeletére. Főleg kidőlt fák, leszakadó vezetékek, megsérült épületek és vízszivattyúzások miatt kértek tűzoltói segítséget. MTI/Mihádák Zoltán
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, igen komoly károkat okozott a pénteki és a szombati vihar Magyarországon. Országszerte érkeztek a hívások, és nem kis mennyiségben, folyamatosan dolgoztak és dolgoznak továbbra is a tűzoltók.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítási ügyeletére több mint háromezer bejelentés érkezett, ami már önmagában beszédes. A vihar Budapest egész területét érintette, minden kerületben volt teendő. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Főként kidőlt fákhoz, leszakadt vezetékekhez, megrongálódott épületekhez, valamint vízzel elárasztott helyiségekhez riasztották az egységeket. A budapesti viharkárok felszámolásában más települések tűzoltói is részt vesznek.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.