Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Tilla a konditeremből jelentkezett, folytatja a gyúrást (fotóval)

Tilla sem állt le az edzésekkel, bár jelenleg ő is csak ritkábban mutathatja meg a nyári formáját a nevetséges időjárás miatt.

...svg content...Fotó: Instagram/Till Attila
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Amennyire vártuk az idei nyarat, az annyira gyengére sikeredett, köszönhetően az időjárásnak. Ugyan van még pár hét augusztus végéig, de nem a legjobbak a kilátások, és így is sok időt vesztettünk.

Nehéz elfogadni mindezt, amikor 9 hónapon át várunk valamire, amit imádunk. Bízzunk benne, hogy a 2024-es szezon sokkal jobban sikerül, és hozzuk ki a lehető legtöbbet ebből a pár hétből, ami maradt a 2023-asból. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Így tesz Nyári Dia is, aki bikiniben is csodálatosan néz ki, megemeljük előtte a kalapunkat. Csakúgy mint Geszler Dorottya előtt, akin nemigazán fog az idő, szintén rendkívül látványos a bikiniformája.

Hogy ne csak a hölgyeket emeljük ki, Tillára is érdemes figyelni, mert gyakran edz, legalábbis, amikor van rá ideje. Láthatóan szeret a kondiban lenni, és mindent megtesz azért, hogy jobb formába lendüljön.

Kedveljük a mindig vidám Tillát, rengeteg pozitív energiát hordoz magában, és ez a közösségi médián keresztül is érezhető. Egy kis kondi sosem árt, és az ember kedvét is feldobhatja, ha már ennyire furcsa az időjárás.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.