Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,06 Ft
Euró
396,89 Ft
Font
470,16 Ft
Bitcoin
61,797 $

Stop táblánál gázolt el egy biciklist egy autós Szabolcsban, majd lefizette

A sofőr így akarta megúszni a felelősségre vonást.

...svg content...Fotó: unsplash
Baleset

Bense Róbert

Szerkesztő

Métereket repült kerékpárjával az a fiatal férfi a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Birin, akit egy autós fékezés nélkül gázolt el. A biciklis odament a gázolóhoz, aki ötezer forintot ajánlott fel számára, hogy ebből javíttassa meg a kerékpárját.

Habár a sofőr megnézte, hogy a férfi megsérült-e az eset során, azt követően elhajtott, a balesethez pedig rendőrt és mentőt sem hívtak – derült ki a Tények riportjából. Soron kívül Karácsony találkozott a lánnyal, aki magára tetováltatta a főpolgármester portréját

Az esetet egy ipari kamera rögzítette, egy szemtanú pedig elmondta, hogy hatalmas csattanást hallottak, amikor az autós elgázolta a biciklist. Egy autósoktató szerint azzal, hogy a gázoló távozott a helyszínről, nagy hibát követett el.

Barta Judit szerint ugyanis ebben az esetben, ha a kerékpárosról később mégis kiderül, hogy sérüléseket szenvedett, az autóst akár a segítségnyújtás elmulasztásával is megvádolhatják.

Mint a riportban elhangzott, a férfi napokra kiesett a munkából a baleset miatt, azonban mostanra felgyógyult.

A Mandiner szerint idén is klíma nélkül maradhat a 3-as metró

Az M3-as metróvonal kocsijain tapasztalható elviselhetetlen hőség évek óta visszatérő téma, ám a beruházás még a Budapesti Közlekedési Zrt. (BKV) 2024-es üzleti tervében sem szerepel.

Hatósági ellenőrzést indított a kormányhivatal négy légitársaság ellen a késések miatt

Amennyiben az ellenőrzés során jogsértésgyanúja merül fel, a szükséges eljárásokat a kormányhivatal megindítja az érintett légitársasággal szemben.