Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,31 Ft
Euró
387,03 Ft
Font
451,18 Ft
Bitcoin
66,109 $

Nagyon nem egyszerű átejteni a magyar pénzügyőröket

Nincs biztos rejtekhely, hiába a furfangos bolgár furgonos ötlete.

...svg content...Fotó: NAV
Bűnügy

Bense Róbert

Szerkesztő

Ismét bevált a pénzügyőrök gyanúja, amikor megállítottak egy bolgár kisteherautót, hogy átvizsgálják annak trélerét, amely az M1-es autópályán haladt, Komárom-Esztergom vármegyében.

A gyanú be is igazolódott, amikor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatárai alaposan átvizsgálták a tréleren szállított utánfutó gumiabroncsait. A kerekeknél ugyanis több dolog sem stimmelt. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Azok ugyanis különböző mintázatúak, kopottságúak voltak, amikor pedig megütögették, tompa hangok és dohányszag áradt ki belőlük – számolt be róla honlapján a NAV.

Mint a gumik felnyitásánál kiderült, tele voltak pakolva csempészcigarettával, csaknem 600 doboz zárjegy nélküli dohánytermék került elő belőlük – ahogy a mellékelt fotó is bizonyítja.

A pénzügyőrök a mintegy 1,4 millió forintos értékű csempészárut azonnal lefoglalták és jövedéki törvénysértés miatt eljárást indítottak. Az elkövető milliós büntetésre számíthat.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .