Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,31 Ft
Euró
387,03 Ft
Font
451,18 Ft
Bitcoin
66,109 $

Ancelotti nem elégedett csapata védelmével az előszezon meccsei után

Az utolsó két felkészülési mérkőzés kimondottan rosszul sikerült.

...svg content...MTI/EPA/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Real Madrid védelmének javulnia kell, vélekedett Carlo Ancelotti a Juventus elleni szerdai, floridai Orlandóban elszenvedett 3-1-es vereség után, és 10-ből mindössze 6-osra értékelte csapata előszezoni teljesítményét.

A Blancók utolsó két felkészülési meccsükön hat gólt kaptak, szombaton a Barcelona 3-0-ra intézte el a Real Madridot – ugyanakkor Xavi már akkor is kiemelte, hogy az eredmény csalóka. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Ancelotti szerint támadásban ugyan jók voltak, de védekezésben nincsenek hozzászokva az új felálláshoz, amit a sok gól is jelez. „Két oldalát is megmutattuk a játékunknak, de hiányzott az egyensúly, és ezt ki kell javítanunk” – mondta.

A Madrid az AC Milan és a Manchester United elleni utáni győzelmekkel kezdte meg az amerikai felkészülési túrát, ezt követően jöttek az említett vereségek, melyek során Ancelotti új formációkat is kipróbált – írja az ESPN.

Az olasz mester célja Bellingham beépítése, a stratégia pedig a megszokott 4-3-3 helyett 4-4-2-re módosult. Ancelotti szerint ezen lenne még mit javítani, ám úgy véli, hogy mindenekelőtt a helyezkedésen és a koncentráción múlik a taktika sikeressége.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .