Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,909 $

Majka és Majoros Hajni között továbbra is nagy a szerelem

Jó látni azt, hogy egy kapcsolat igazán jól működik, és a szerelmesek hosszú idő után is ugyanúgy tudnak nevetni együtt.

...svg content...Fotó: Instagram/Majoros Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Minden kapcsolatnak a kommunikáció az alapja, amit kér lenne tagadni. A legtöbb kapcsolat nem a különbségeken megy el, hanem azon, hogy a párok nem folytatnak egymással minőségi kommunikációt.

Mindez fájó, mert sok kapcsolat szép is lehetne, mesze tovább is tarthatna, de a kommunikáció hiánya előbb-utóbb sokba fog kerülni. Ha együtt is maradnak, mindez boldogtalanságot, depressziót szül. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Szerencsére ellenpéldák is vannak, többek között a sztárok világából is. Majka és Hajni kapcsolata példaértékű, mintha csak tegnap ismerkedtek volna meg, úgy vibrál körülöttük a levegő, és ez a róluk készült felvételeken is látni.

Nagyon meglepődnénk, ha nem együtt öregednének meg, annyira erős és jó a párosuk. Családot alapítottak, rendkívül boldogok, és mindenük megvan, amire csak vágyhatnak, közös a céljuk.

Majka sokat tesz azért, hogy családfőként megteremtse mindazt, ami szükséges a jövőhöz. Hajni ugyancsak, és a párosuk már legendásnak mondható, az alább látható fotó is csak arról tanúskodik, mennyire jók együtt.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.