Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,682 $

Jákob Zoltán nagyon jól kezelt egy igen furcsa szituációt Törökországban (videó)

Jákob Zoltán akár ideges is lehetett volna a rámenős virágárus miatt, aki láthatóan módon igencsak ki akarta használni a helyzetet.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jákob Zoltán milliárdos üzletemberként nagyon sok mindent vásárolhatnak meg magának, a családjának, a barátainak és a munkatársainak. Ezzel együtt a rászoruló gyerekekről sem feledkezik meg, és nagyon bőkezű szokott lenni, legyen szó például egy éttermi vacsoráról.

Zoltán szeret utazni, valójában ez a kedvenc hobbija, és öregkorára valószínűleg az egész Földet be fogja járni. Addig még sok ideje van, és vannak helyszínek, ahová szívesen tér vissza, akár egyedül. Soron kívül Karácsony Gergely Karsai Dániel haláláról: „Köszönöm, amit értünk tettél”

Nem csinál ügyet abból, hogy szólóban utazzon, akkor is jól érzi magát, már csak a folyamatos tartalomgyártás miatt is. Ez puszta hobbi számára, nem szorul rá, és egyúttal motiválja az embereket, hogy hozzanak ki minél többet magukból.

Vannak, akik irigykednek rá, mint más milliárdosokra, de ez olyasvalami, ami mindig jelen volt, és lesz is. Mint arról korábban beszámoltunk, A Nagy Ő Törökországba utazott, ahonnan azóta haza is tért.

A saját könyvét írja, ami újabb érdekes elfoglaltság számára. Törökországban egy nem várt helyzetben találta meg, amikor egy virágárus kissé túlzásba vitte a dolgot, ám Zoltán jól kezelt a helyzetet, és videóra vette azt.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsonyék tudomást sem vesznek a budapestiekről

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz fővárosi politikusa szerint rájuk számíthatnak a budapestiek, addig Karácsony Gergelyék tudomást sem akarnak venni a fővárosban élőkről.

A Tisza Párt egyik képviselője közös fotót posztolt Marco Rossival, nagy port kavart az ügy

A fotó alapján ugyanis az feltételezhető, hogy Rossi is támogatja a Tisza Pártot, csakhogy mint kiderült, nem tudott róla, hogy ily módon használják majd fel a fotót.

Gyurcsány Ferenc Karsai Dániel haláláról: „Elment egy kitűnő ember”

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök hosszabban reagált Karsai Dániel halálhírére, ami időközben bejárta a sajtót.