Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Gyengüléssel indult a forint napja csütörtökön

Ezek most nem a legjobb napjai a forintnak, újabb gyengülés történt a devizapiacon.

...svg content...Fotó: Unsplash/Nicholas Cappello
Gazdaság

Takács Petra

Szerkesztő

Gyengült csütörtök reggelre a forint az előző esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben. Az eurót reggel hét órakor 388,75 forinton jegyezték, kissé magasabban az előző este hat órai 388,04 forintnál.

A dollár jegyzése 355,85 forintra emelkedett 354,74 forintról, a svájci franké pedig 405,01 forintra 404,01-ről. Csütörtök reggeli jegyzésén a forint 2,7 százalékkal áll erősebben az év eleji kezdésnél az euróval, 4,6 százalékkal erősebben a dollárral és 0,3 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

(MTI)

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.