Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,682 $

Jákob Zoltán Törökországban írja tovább élete könyvét

Jákob Zoltán végül átköltözött egy másik szállodába, miután hiányolta a napfényt, így most még több ihlethetet kaphat könyvírás közben.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoli
Style
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Ha valakinek, Jákob Zoltánnak biztosan nem unalmas az élete, és akkor finoman fogalmaztunk. Rendkívül aktív életet él, szinte mindig úton van, és az útjai között leforgatták vele az új A Nagy Ő-t, a nyilvánosság kizárásával, titokban.

Semmilyen értékes információ nem szivárgott ki a műsorról, aminek az adásai később természetesen levetítésre kerülnek a TV2-n. Nagyon kíváncsiak vagyunk a lányokra, és Zoltán döntéseire. Soron kívül Karácsony Gergely Karsai Dániel haláláról: „Köszönöm, amit értünk tettél”

Azóta többek között megjárta Rómát, ahová a barátaival közösen utazott el. Nem sokkal azután indultnak útnak, hogy Zoltán a lányaival egy hatalmas óceánjárón töltötte az időt, és gyűjtöttek különleges emlékeket.

A magyar milliárdos üzletember imádja az utazásokat, a jó időt. Most épp Törökországban vendégeskedik, ahol gyorsan szállodást váltott, mert nagyobb napfényre volt szüksége, már csak a könyvírás miatt is.

Élete könyvét írja Zoltán, és ha kinéz az ablakán, a Boszporuszt látja. Fogalmazzunk úgy, kellően meggyőző a látkép, ami csak még több ihletet adhat Zoltánnak a könyvírás közben, ami szintén nagy siker lehet.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsonyék tudomást sem vesznek a budapestiekről

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz fővárosi politikusa szerint rájuk számíthatnak a budapestiek, addig Karácsony Gergelyék tudomást sem akarnak venni a fővárosban élőkről.

A Tisza Párt egyik képviselője közös fotót posztolt Marco Rossival, nagy port kavart az ügy

A fotó alapján ugyanis az feltételezhető, hogy Rossi is támogatja a Tisza Pártot, csakhogy mint kiderült, nem tudott róla, hogy ily módon használják majd fel a fotót.

Gyurcsány Ferenc Karsai Dániel haláláról: „Elment egy kitűnő ember”

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök hosszabban reagált Karsai Dániel halálhírére, ami időközben bejárta a sajtót.