Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Már tudni, ennyiért mehet Mbappé a Real Madridhoz

Továbbra is arra van a legnagyobb esély, hogy Madridba igazol a francia sztárfocista.

...svg content...MTI/EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Az eddig sem volt nagy titok, hogy Kylian Mbappé a Real Madridhoz van a legközelebb, hiszen már tavaly nyáron is az tűnt a legvalószínűbbnek, hogy Spanyoloszágba igazol. Akkor még meghiúsult a transzfer.

Most azonban már nem tudnak a csatár számára olyan ajánlatot adni a PSG-nél, amiért hajlandó lenne meghosszabbítani a szerződését, a klubnál pedig nagyon jól tudják, hogy ebben az esetben jövőre akár ingyen is távozhatna. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

Ezt elkerülendő nemrég eladósorba került Mbappé, és már egy sor hivatalos és nem hivatalos ajánlat érkezett érte, többek között a szaúdi Al-Nasszr csapatától, a Chelsea-től, valamint a Barcelonától is.

A Real Madridnál ugyanakkor már kész tényként kezelik az érkezését, és a 90min.com információ szerint valahol 220 és 250 millió euró között lesz az átigazolási díja, ami azt jelentheti, hogy Neymar egykori rekordját is megdöntheti az összeg.

A brazilért 2017-ben 222 millió eurót fizetett a PSG, az átigazolási rekordok listáján így megelőzheti a közvetlenül mögötte található Mbappé, aki még 2018-ban került a párizsiakhoz, 180 millió euróért cserébe.

Biztonsági őrök vertek össze vendégeket egy budapesti szórakozóhely előtt

Újabb visszaélés történt a biztonsági őrök körében, akikre most végrehajtandó börtön- illetve fegyházbüntetést kértek.

Véget ér egy korszak, bezár a népszerű Bálna Terasz Budapesten

Közel 10 év működés után bezár a Bálna Terasz, annak ellenére, hogy közkedvelt helyszíne volt Budapestnek.