Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Három játékost ajánlhatott volna Mbappéért a Barcelona

Végül az üzlet nem jött össze, Dembélé azonban a PSG célkeresztjében maradt.

...svg content...MTI/EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Mióta kiderült, hogy Mbappéról lemondott a PSG, azóta csak úgy záporoznak az ajánlatok a 24 éves labdarúgóért. Most éppen a Barcelonával hozták összefüggésbe, ahonnan egy igazán meghökkentő ajánlat érkezhetett a párizsiakhoz.

A 90min.com információi szerint ugyanis a Barcelona három játékost is felajánlott volna azért cserébe, hogy Mbappé náluk folytassa pályafutását – arról ugyanakkor nem esett szó, hogy konkrét ajánlattal éltek volna a spanyolok. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

Azonban a sajtóhírek alapján akár Raphinhát, Gavit, valamint Dembélét is odaadták volna Mbappéért cserébe, az üzlet viszont meghiúsult, kivéve Dembélé ügyét, aki még mindig a PSG célkeresztjében van.

Továbbra is az tűnik a legvalószínűbb forgatókönyvnek, hogy Mbappé a Real Madridnál folytatja, és hiába ment volna bele a szaúdiak 300 millió eurós ajánlatába a PSG, a világbajnoki arany- és ezüstérmes játékos Európában maradna.

Sietnie ugyanakkor egyik félnek sem kell, a PSG számára az a legfontosabb, hogy Mbappéért minél nagyobb összeget kapjanak, amire minden esély megvan, és egészen biztos, hogy nem fogják jövő nyárig megtartani, amikor ingyen távozhatna.

Biztonsági őrök vertek össze vendégeket egy budapesti szórakozóhely előtt

Újabb visszaélés történt a biztonsági őrök körében, akikre most végrehajtandó börtön- illetve fegyházbüntetést kértek.

Véget ér egy korszak, bezár a népszerű Bálna Terasz Budapesten

Közel 10 év működés után bezár a Bálna Terasz, annak ellenére, hogy közkedvelt helyszíne volt Budapestnek.