Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,07 Ft
Euró
384,24 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
68,842 $

1623 rendbeli visszaéléssel vádolnak egy volt ausztrál gyermekgondozót

A helyi rendőrség közlése szerint a férfi 15 év alatt 91 gyermeket bántalmazott, majd a tetteiről készült felvételeket terjesztette.

...svg content...Fotó: Unsplash/Kelli McClintock
Ausztrália és Óceánia

Borbély Fanni

Szerkesztő

A CNN jelentése szerint az ausztrál szövetségi rendőrség (AFP) keddi közleményében osztotta meg, hogy 1623 rendbeli visszaéléssel vádolnak egy volt gyermekgondozót, aki a gyanú szerint 15 éven át 91 gyermek ellen követett el bántalmazást Ausztráliában és az országhatáron túl.

A 45 éves Gold Coast-i férfi 2022 augusztusa óta van rendőrségi őrizetben, amikor eredetileg azzal vádolták meg, hogy gyermekekről készült kizsákmányoló felvételeket készített, melyeket aztán egy futárszolgálat segítségével terjesztett. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

A rendőrség most közölte, hogy további gyermekbántalmazásról készült anyagokat fedeztek fel a férfi tulajdonában lévő elektronikus eszközökön.

A férfi 2007 és 2022 között egy tucatnyi gyermekgondozási központban dolgozott Brisbane-ben, Sydneyben és egy meg nem nevezett helyen a tengerentúlon. Az új-dél-walesi rendőrség rendőrfőnök-helyettese, Michael Fitzgerald megdöbbenésének adott hangot az ügy kapcsán:

„Ez az egyik legszörnyűbb gyermekbántalmazási eset, mellyel nyomozóink eddig találkoztak.”

A további vádak között szerepel több száz, 16 év alatti gyermekkel szembeni szeméremsértő bánásmód, gyermekek kizsákmányolására alkalmas anyagok készítése és egyéb, gyermekek kizsákmányolására alkalmas anyagok birtoklásával, előállításával, terjesztésével vagy megszerzésével kapcsolatos vádak.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.