Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
356,52 Ft
Euró
385,58 Ft
Font
452,60 Ft
Bitcoin
67,048 $

Vasúti biztonsági tiszt nyitott tüzet egy mozgó vonaton Indiában, 4 ember meghalt

Egyelőre nem tudni, hogy mi volt az indítéka.

...svg content...Fotó: EPA/IDREES MOHAMMED
Ázsia

Borbély Fanni

Szerkesztő

A CNN jelentése szerint egy indiai vasúti biztonsági tiszt tüzet nyitott egy mozgó vonaton az ország nyugati részén fekvő Mahárástra államban hétfőn, melynek következtében négy ember életét vesztette.

A Nyugati Vasút szóvivője megosztotta, a tragikus incidens egy Dzsaipurból Mumbaiba tartó személyvonaton történt helyi idő szerint reggel 6 óra körül. A szóvivő közlése szerint Chetan Kumar, a Vasúti Védelmi Erők biztonsági tisztje megölte kollégáját és három másik utast: Soron kívül Semmi jele annak, hogy támadás következtében zuhant volna le az iráni elnök helikoptere

„Egy biztonsági tiszt, Chetan Kumar tüzet nyitott kollégájára, Tikaram Meenára, és az incidens során három másik utast is lelőtt.”

A szóvivő végül megosztotta, miután a férfi beindította a vonat riasztóját, leugrott a vonatról, ám a rendőrök letartóztatták. A nyomozás jelenleg is folyamatban van, ám azt egyelőre nem tudni, hogy mi volt a lövöldöző indítéka, továbbá a halálos áldozatok azonosítása is folyamatban van.

Neeraj Kumar vasúti vezető a tragikus incidens kapcsán újságíróknak nyilatkozva azt mondta, hogy már felvették a kapcsolatot az érintettek hozzátartozóival, akik részére kártérítést fognak biztosítani.

Szentkirályi Alexandra: Karácsony ostobának nézi a budapestieket

Szentkirályi Alexandra most arról beszélt, hogy Karácsony Gergely főpolgármester ostobának nézi a budapestieket.

Szeretetotthonból tűnt el egy 92 éves nyugdíjas

Jelenleg is keresik a rendőrök azt a 92 éves idős nyugdíjas nőt, aki egy szeretetotthonból tűnt el, és még csak életjelet sem ad magáról.