Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,18 Ft
Euró
385,54 Ft
Font
449,30 Ft
Bitcoin
65,879 $

Molnár Nini bikinis fotói láttán még a nyár is meggondolja magát

Ha Molnár Nini formáján múlna, folyamatosan hőségriadót rendelnének el, annyira forrón állnak rajta ezek a fürdőruhák.

...svg content...Fotó: Instagram/Molnár Nini
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sorra kapjuk a látványosabbnál látványosabb nyári fotókat a hazai hírességektől, akik közül többen nagyon nagy formának örvendenek. Nádai Anikó például kétszeres édesanyaként van topformában, és erre is büszke lehet.

Stana Alexandra szintén élete formájában élvezi a nyarat, és a bikiniformájával abszolúte ott van a legjobbak között. Szintén a TV2 által vált ismertté Rátkai Mimi sem panaszkodhat, lenyűgözői vonalai vannak. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Péter Szabó Szilvia más karakter, más személyiség, és énekesnőként éli az életét, de nem kevés évet tagadhatna le a korából. Felsorolni is nehéz lenne azon hírességeket, akik mind nagy motivációval bírnak.

Molnár Nini a fiatal hírességek egyik legismertebb nője, akit a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadából is ismerhetünk. Nini a divat világában merült el, és nagyon élvezi ezt a különleges életet.

Nála sem maradhatnak ki a látványos fürdőruhás fotók, amik egytől egyig hőségriadót érnek. Most, hogy gyengébb időszakát éli a nyár, Nini pillanatok alatt feldobja a hangulatot, mindig meg tudja lepni az embert.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.