Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,31 Ft
Euró
387,03 Ft
Font
451,18 Ft
Bitcoin
66,109 $

Vadítóan szexi fehérneműs fotók jelentek meg Jennifer Lopezről

Jennifer Lopez minden eddiginél jobb formában van, és továbbra is sok esztendőt tagadhatna le a korából.

...svg content...Fotó: Instagram/Jennifer Lopez
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Jennifer Lopezt mindig is a legjobb nők közé sorolták, amivel egyet tudunk érteni. Nehéz is lenne másképpen gondolkozni a világsztárról, mert már a 20-as éveiben látszott rajta, hogy évtizedekkel később sem lesznek gondjai.

A jó genetika, az egészséges életmód megtette a hatását, kiegészülve a sok sporttal. Emiatt JLO továbbra is a világ egyik legjobb nőjének mondhatja magát, aki bármikor képes meglepni az embert egy új fotósorozattal. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Szintén sokat segíthet a boldogságán, hogy Ben Affleck visszatért az életébe, és már házasok. Azóta is rengeteget pletykálnak róluk, de összességében ügyesen védik a magánéletüket, nincsenek gondjaik.

JLO szinte minden területen sikeres, legyen szó a zenéről, a szépségiparról, a modellkedésről. Több lábon áll, nem egy világmárkával működik együtt, és nyilván ezek igencsak jövedelmező vállalkozások számára.

Most épp fehérneműs fotókat osztott meg magáról, amik tökéletesen bizonyítják a hölgyek számára, hogy az idő relatív, és ha igazán teszünk önmagunkért, akkor nagyon sok minden kerülhet a helyére az életünkben.

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .