Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Opitz Barbi fenékformája is erős

Opitz Barbi formája önmagában erős, látványos, és a követők mindig dicséretekkel halmozzák el a közösségi médián keresztül.

...svg content...Fotó: Instagram/ Opitz Barbara Krisztina
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Százával posztolnak a sztárok, hírességek a közösségi médiában, és természetesen a magyarok sem akarnak lemaradni. Nemrég Király Linda egy igen látványos szelfivel köszönt be, mindig szeretjük, ha hírt ad magáról az énekesnő.

Hasonlóan tett Farkas Zsófi is, akinek a fenékformája az egyik leglátványosabb, ugyancsak sok dicséretet kap, akárcsak a világ másik felén Sofia Vergara. A világhírű színésznő generációja egyik legjobb nője. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Curtis szerelme sem panaszkodhat, és nem lehet mindent a fiatalságával magyarázni, mert kemény munka van a formája mögött. Élvezik Dubaj vendégszeretetét, ami mindig egyedi és káprázatos.

Radics Gigi még távolabb utazott, egészen az Egyesült Államokig, ahol a barátaival is találkozott. A mindig csinos és vidám énekesnő boldog az USA-ban, ahol egészen más energiák veszik körbe a kultúra miatt.

Ha már énekesnők, tegyünk említést Tóth Gabi humoros és aranyos videójáról, valamint Opitz Barbi jelenlegi formájáról. Az X-Faktor egykori győztese kifogástalanul néz ki, és sokan is dicsérik emiatt.

Frissítés: valamiért a fotó eltűnt Barbi oldaláról, addig is, itt van pár korábbi, amik egyelőre elérhetőek.

Menet közben borult lángokba egy busz Indiában, nyolcan életüket vesztették

Újabb tragikus buszbaleset történt Indiában, melynek következtében legkevesebb nyolcan életüket vesztették.