Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,91 Ft
Euró
385,42 Ft
Font
451,13 Ft
Bitcoin
70,095 $

8 ember került kórházba, miután elszabadult egy rejtélyes anyag egy szórakozóhelyen

A helyi rendőrség is úgy jellemezte az anyagot, mint egy „rejtélyes vegyi anyag”.

...svg content...Fotó: Unsplash/Pim Myten
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Independent beszámolója szerint 8 embert szállítottak kórházba, miután a jelentések szerint egy éjszakai klubban egy rejtélyes vegyi anyag szabadult fel egy dél-yorkshire-i éjszakai klubban.

A rendőrséget vasárnap hajnali 5 óra környékén riasztották a doncasteri Pop Worksbe, miután több tucatnyi bulizó kapkodott levegő után, melynek következtében evakuálni kellett a klubot. A dél-yorkshire-i rendőrség vizsgálatot indított, hogy kiderítsék, milyen anyag okozhatta a rosszullétet a bulizóknál. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

A klub egy Facebook-bejegyzésben számolt be a rejtélyes incidensről:

„Vasárnap kora reggel 04:55 körül mindenkit ki kellett evakuálnunk a klubból, de nagyon jól kezeltük, amit ezúton is köszönünk a személyzetnek és a vezetőségnek. Szeretnénk elnézést kérni mindenkitől, aki akkor bent volt és aki érintett volt az incidensben.”

Egy nő, aki a szórakozóhelyen tartózkodott az incidens idején, megosztotta, hogy hirtelen mindenki köhögni és tüsszögni kezdett:

„A biztonságiak kiabáltak, hogy mindenki menjen ki. Soha nem láttam még ilyet, mindenki csak köhögött és tüsszögött, és nehezen kapott levegőt. Körülbelül 50 vagy 60 ember lehetett bent. Őszintén szólva nagyon hátborzongató volt.”

Végül 8 embert kórházba kellett szállítani, ám a rendőrség közlése szerint nincs tudomásuk arról, hogy bármelyikük maradandó egészségkárosodást szenvedett volna.

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Fontos újítás lendíthet nagyot a magyar egészségügy helyzetén

A kormány júliustól teljeskörűen bevezeti az új betegút-menedzselő rendszert, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy maguk jelölhessék ki az orvosi vizsgálatok időpontját.