Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,87 Ft
Euró
386,72 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
65,310 $

Kedden délelőtt felhős lesz az ég, délutánra csapadék is várható

Fátyolfelhők borítják az eget kedd délelőtt, délutánra azonban csapadékra is van kilátás, amit hevesebb széllökések kísérhetnek.

...svg content...Fotó: Unsplash/Sardar Faizan
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint kedd délelőttig nagyrészt fátyolfelhős idő valószínű, de hétfőn az északkeleti harmadban gomolyfelhők képződhetnek, ahol helyenként lehet zápor, zivatar.

Továbbá az Alpokalja térségébe is besodródhat egy-egy csapadékgóc. Kedden a nap második felében északnyugat felől megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, ezzel együtt csapadékzóna is érkezik. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Estig főként az ország északnyugati harmadában kell záporra, zivatarra, esőre számítani. Az északnyugati megyékben felhőszakadás is előfordulhat. A légmozgás hétfőn és kedden napközben nagy területen megélénkül, illetve kedden a zivatarok környezetében átmenetileg erős, viharos lökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 18 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 26, 32 fok között valószínű.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.