Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

A kormány biztosított, augusztus után is marad a rezsicsökkentés

Az Energiaügyi Minisztérium közleménye szerint „hiába követeli Brüsszel és a baloldal az intézkedés eltörlését, a kormány nem enged”.

...svg content...Fotó: MTI/Kovács Tamás
Gazdaság

Takács Petra

Szerkesztő

A rezsivédelem a továbbiakban is változatlan formában és feltételekkel garantálja Európa legalacsonyabb áram- és gázárait a magyar családok számára.

Hiába követeli Brüsszel és a baloldal az intézkedés eltörlését, a kormány nem enged, megőrzi a rezsivédelem vívmányait az Energiaügyi Minisztérium (EM) hétfői közleménye szerint. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A tárca tájékoztatása szerint augusztustól maradnak a rezsicsökkentett árak, ahogy a jövő évi költségvetésben is biztosítják a rezsivédelemhez szükséges pénzügyi alapot.

A rezsicsökkentés működik: a magyar háztartások több mint háromnegyede rezsicsökkentett árat fizet, az átlagfogyasztásig ez havi 181 ezer forintos támogatást jelent minden családnak – áll a közleményben.

(MTI)

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.