Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

Bondárék megnyerték a 90 millió forint összdíjazású lausanne-i torna páros döntőjét

Rendkívül magabiztosan játszott a magyar-francia kettős.

...svg content...Lausanne, 2023. július 24. Bondár Anna a spanyol Aliona Bolsova elleni mérkõzésen a lausanne-i salakpályás nõi tenisztorna egyéni versenyének elsõ fordulójában 2023. július 24-én. A világranglistán 155. magyar teniszezõ 6-1, 6-3-ra megnyerte a találkozót. MTI/EPA/Keystone/Laurent Gillieron
Sport

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Bondár Anna – a francia Diane Parry oldalán – párosban megnyerte a 260 ezer dollár (90 millió forint) összdíjazású lausanne-i salakpályás női tenisztornát.

A harmadik helyen kiemelt magyar, francia kettős az első játszmában háromszor is elvette az orosz Amina Ansba és a cseh Anastasia Detiuc páros adogatását, miközben csak egyszer veszítette el a sajátját, így 35 perc alatt szettelőnybe került. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

A folytatásban is nagyon magabiztosan játszottak Bondárék, mindössze egy játékot vesztettek ellenfelükkel szemben, ennek köszönhetően 62 perc alatt lezárták a mérkőzést.

A 26 éves magyar játékos a tavaly Palermóban – a belga Kimberley Zimmermannal oldalán – elért tornagyőzelme után második trófeáját nyerte párosban.

Eredmény, döntő:
Bondár Anna, Diane Parry (magyar, francia, 3.)-Amina Ansba, Anastasia Detiuc (orosz, cseh) 6:2, 6:1

MTI

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.