Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,18 Ft
Euró
385,54 Ft
Font
449,30 Ft
Bitcoin
65,879 $

Enyhén felhős lesz az ég hétfőn, néhol záporokra is van kilátás

A felhők mögül azonban több órára is kibújhat a nap, noha csapadékra is érdemes készülni.

...svg content...Fotó: Unsplash/Sardar Faizan
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint nyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, az összefüggő csapadék kelet felé helyeződik, az eső mellett beágyazott zivatarok is előfordulhatnak.

Délután a napos helyeken gomolyfelhők képződnek, ezekből egy-egy helyen kialakulhat zápor, zivatar. Éjszaka ezek lecsengenek, a legtöbb helyen derült vagy fátyolfelhős lesz az ég, főként az északi völgyekben köd képződhet. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Hétfőn többnyire derült vagy gyengén felhős idő várható többórás napsütéssel, és elsősorban az északkeleti, keleti tájakon fordulhat elő helyenként zápor, zivatar.

Az északnyugati, nyugati szelet a Dunántúlon vasárnap élénk, hétfőn erős lökések kísérhetik, emellett zivatarok környezetében lehetnek erős, viharos széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12, 19 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 26, 31 fok között valószínű.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.