18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,659 $

Meghalt egy 6 éves kislány, miután az édesanyja véletlenül elgázolta a motorcsónakkal

Hat gyermek és hat felnőtt volt a motorcsónakban, míg a kislány édesapja wakeboardozott. Azt azonban nem vették észre, hogy a gyermek valahogyan a vízbe került.

...svg content...Fotó: Unsplash A kép illusztráció.
Észak-Amerika
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A New York Post beszámolója alapján az incidens péntek délelőtt 11 óra körül történt az arizonai Phoenix-től nagyjából 40 mérföldre északra, amikor a 6 éves kislány és családja a Lake Pleasant Regionális Parkban tartózkodott.

A Maricopa megyei seriff hivatal szerint hat gyermek és hat felnőtt volt a motorcsónakban, míg a kislány édesapja wakeboardozott. Azt azonban nem vették észre, hogy a gyermek valahogyan a vízbe került (vélhetően beleesett). Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Amikor az édesanya nagyobb sebességbe tette a motorcsónakot, hogy tegyen egy kört a férjével, hirtelen nekiütköztek a kislánynak, aki a közelben úszott. A jelentés szerint az édesanyja nem tudta megállítani a járművet, így áthajtottak a gyermeken, aki emiatt az egyik lábát is elvesztette.

Azonnal kórházba vitték

Az incidens idején mások is tartózkodtak a környéken, akik segítettek a csónakba emelni a kislányt, majd a partra vitték, ahol már a mentőautó várt rájuk. Ezt követően egy közeli kórházba szállították, sajnos azonban már nem tudtak segíteni rajta, a gyermek életét vesztette.

Joaquin Enriquez őrmester hozzátette, bár a nyomozás még tart, a rendelkezésre álló információk alapján arra következtetnek, hogy egy tragikus baleset történt. Véleménye szerint túl sokan voltak a motorcsónakban, és egy idő után nem figyelték, ki merre van.

„Minden utas mentőmellényt viselt, illetve egyikük sem állt alkoholos befolyásoltság alatt. A fedélzeten lévő felnőttek közül mind tapasztalt csónakázóknak tűntek”

– mondta.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Rekordmeleg volt Budapesten péntek hajnalban

Ezúttal egy 1932-es melegrekord dőlt meg Budapesten, ami megint csak azt mutatja, hogy a világ változik, és nem jó irányba teszi ezt.