Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,28 Ft
Euró
384,36 Ft
Font
451,21 Ft
Bitcoin
68,606 $

Rekordot döntött Meghan Markle sorozata a Netflixen

A június 26. és július 2. közötti héten 3,14 milliárd percnyi nézettséget ért el az amerikai tévénézők körében.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga
Kult

Koós Alexandra

Szerkesztő

Közel négy évvel a finálé után felkerült a Netflixre a Briliáns elmék (Suits) című sorozat, amelyben Meghan Markle 2011 és 2018 között, hét évadon át játszotta Rachel Zane ügyvédet. Ez áttörést jelentett számára a színészi karrierjében, később azonban, a Harry herceggel való házasságkötése után visszavonult a színészkedéstől.

A jogi dráma június 23-tól elérhető a streamingszolgáltató kínálatában, nézettség tekintetében pedig szinte azonnal rekorder lett az amerikai tévénézők körében: a június 26. és július 2. közötti héten 3,14 milliárd percnyi nézettséget ért el – számolt be a The Hollywood Reporter. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Ez azt jelenti, hogy letaszította a trónról a korábbi csúcstartó Manifest című természetfeletti sorozatot, aminek két évvel ezelőtt 2,49 milliárd perc nézettsége volt. Viszonyításként a vizsgált időszakban a Vaják frissen kijött harmadik évadának nézettsége 1,31 milliárd perc volt.

A 24.hu szerint a 2019-ben befejeződött sorozatról még annyit érdemes megjegyezni, hogy a New York-i ügyvédek életét követte nyomon, a főszerepeket pedig Gabriel Macht, Patrick J. Adams és Gina Torres kapták.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.