Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

A Fidesz szerint Karácsony és Gyurcsány akarja emelni a vízdíjakat

A Fidesz azt mondja, Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc akarja emelni a vízdíjakat.

...svg content...Fotó: Karácsony Gergely fõpolgármester-jelölt, Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, Németh Angéla újpalotai polgármesterjelölt és Kunhalmi Ágnes MSZP-s országgyûlési képviselõ, választmány elnök (b-j) az ellenzék XV. kerületi kampányzáró rendezvényén 2019. október 12-én. MTI/Balogh Zoltán
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

 Napok óta Karácsony Gergely főpolgármester és a Gyurcsány Ferenc vezette „dollárbaloldal” követeli a vízdíjemelést Budapesten, miközben „csődbe vezetik a fővárost” – reagált a Fidesz Varju László, a Demokratikus Koalíció (DK) energia- és rezsiügyi árnyékminiszterének szombati kijelentéseire.

Varju László a pártja Facebook-oldalán közvetített tájékoztatóján egyebek mellett azt mondta, hogy a „hétszeres rezsiemelés” után már a vízdíjat is drasztikusan megemelné az Orbán-kormány a kiszivárgott információk szerint. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy ha csak a Gyurcsány-párton és a főpolgármesteren múlna, sokkal nagyobb terhek lennének a magyar családok vállán: elvették volna a rezsicsökkentést, hagyták volna elszállni a fogyasztói árakat, újra elvennék a tizenharmadik havi nyugdíjat, árakat és adókat emelnének.

„A Fidesz ezzel szemben kiáll a rezsicsökkentés és a családok támogatása mellett” – hangsúlyozták.

(MTI)

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.