Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Eszméletlenül szexi volt Szabó Zsófi péntek reggel a Reggeliben (videó)

Szabó Zsófi Magyarország egyik legvonzóbb nője, amit ismét bizonyított, és a pénteki szettjét is odatette.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Annak ellenére, hogy nem tartozunk a sokmilliós országok közé, rengeteg sztárunk, hírességünk van. Nem egy sztár emelkedik ki a sorból a csinosságával, a szexi energiáival, amikre nehéz szavakat találni.

Schumacher Vanda a fiatal hírességek generációjának tagja, aki legutóbb a Celebrandiban hívta fel magára a figyelmet. Az Exatlon Hungary korábbi versenyzője, Farkas Zsófi sem panaszkodhat, igen formás vonalakkal rendelkezik. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Tóth Andi szintén közéjük sorolható, akit legutóbb kiraboltak, közvetlen a sajátmárkás divatbemutatója előtt. Ennél lényegesen jobb hangulatban lehet Vajda Luca, akin egy csepp felesleg sincs, egészen elképesztő forma az övé.

Sokáig sorolhatnánk még a neveket, mert a hírességek egymást múlják felül a megjelenésükkel és a tartalmaikkal. Szabó Zsófit az egyik legvonzóbb sztárnak tartják, és hosszú ideje a Reggeli műsorvezetője.

Többen távoztak a stábból az évek alatt, addig Zsófi továbbra is fontos tagja a műsornak. A péntek reggeli szettjében is őrületesen jól mutatott, amiről erre a linkre kattintva találhattok videókat, korlátozott ideig.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.