Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

A DVSC idegenben, a Kecskemét odahaza nyert a Kl-selejtezőben

Három magyar csapat is sikerrel vette az első meccset.

...svg content...Kecskemét, 2023. július 27. A kecskeméti Pálinkás Gergõ a labdarúgó Konferencia-liga selejtezõjének második fordulójában játszott Kecskeméti TE-Riga FC mérkõzésen a kecskeméti Széktói Stadionban 2023. július 27-én. MTI/Bús Csaba
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Négy magyar együttes is érdekelt volt a Konferencia Liga küzdelmeiben, a harmadik számú kupasorozatban a Debrecen, a Kecskemét, valamint a Bajnokok-ligája selejtezőből kieső Ferencváros is pályára lépett, a ZTE az Eszék ellen idegenben játszott.

A Ferencváros mérkőzéséről itt írtunk bővebben, a magyar bajnok 4-0-ra győzött a Groupama Arénában az ír Shamrock Rovers ellen, így komoly esélye van arra, hogy a következő körbe léphessen. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A tavaly az OTP Bank Liga második helyén végző Kecskemét a lett Riga ellen 2-1-es győzelemmel készülhet a jövő heti visszavágóra, míg a Debrecen az örmény Alashkert ellen harcolt ki egygólos előnyt a hazai meccsre.

A kupagyőztes Zalaegerszeg is idegenben kezdte meg a nemzetközi szereplését, szintén a Konferencia Ligában. A horvát Eszéktől az utolsó pillanatokban kaptak gólt, így hátrányban várják a visszavágót a zalaiak.

A Konferencia-liga selejtezői összesen négy körből állnak, továbbjutás esetén további két párharcot kell győztesen megvívniuk a magyar együtteseknek, hogy a csoportkörbe juthassanak.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.